3.5 - 7 GODINA

Program za djecu od tri i pol do sedam godina je naš osnovni program. Program, verificiran od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, provodimo tijekom cijele vrtićke/školske godine (rujan – svibanj) u dvoranama vrtića i sportskih akademija, dva puta tjedno po 45 minuta. Pod stručnim vodstvom, program provodimo u tridesetak zagrebačkih vrtića i pet sportskih akademija u kojima radi više od dvadeset voditelja, trenerica i trenera. U našim objektima tijekom godine konstantno trenira preko 1000 malih sportaša. Mali sportaši tijekom godine treniraju i usvajaju elemente deset sportova (atletika, gimnastika, nogomet, košarka, rukomet, odbojka, tenis, kuglanje, hokej i orijentacijsko trčanje). 


Program nije usmjeren na "stvaranje“ vrhunskih sportaša i ranu specijalizaciju, već na poticanje optimalnog i cjelokupnog razvoja djeteta. Mali sportaši su lider na području dječjeg sporta! Našim programom želimo unaprijediti psihofizički razvoj djeteta, razvoj kreativnosti, te osjećaj zajedništva uz isticanje individualnih kvaliteta svakog polaznika.


Cilj nam je kroz igru, maštu, puno zabave i smijeha dijete uvesti u svijet sporta kako bi imalo što bolji uvid u značajnost sporta i tjelesnog vježbanja pri čemu razvijamo motoričke sposobnosti djeteta (koordinacija, snaga, brzina, fleksibilnost, ravnoteža, preciznost...) s naglaskom na njihovu povezanost sa zdravljem i zdravim načinom života. 


Kako je nasilje na sportskim terenima i oko njih, sve veći problem, od najranije dobi djeci pružamo primjereni model sportskog ponašanja koji pretpostavlja nultu toleranciju na nasilje! Poštujući načelo društvene odgovornosti od osnutka radimo na unapređenju odnosa s roditeljima, polaznicima, djelatnicima, javnosti, ali i sa zajednicom unutar koje djelujemo.


Program provodimo u vrtićima i sportskim akademijama.

Detalje o lokacijama vrtića i akademija možete pronaći na našoj stranici.


Prijave su završene

Detalji

NUDIMO VAM:

  • Sigurna okolina za igranje
  • Zanimljivi programi i igre
  • Super zabava sa vršnjacima!


GRUPE I TERMINI

TRENERI

Molimo Vas da se prilikom prijave pridržavate dobnih granica koje su navedene uz određenu grupu. Ukoliko prijavljeno dijete dobno ne pripada u prijavljenu grupu, zadržavamo pravo premještanja djeteta u odgovarajuću grupu. Ako iz nekog razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problema s online prijavom molimo da svoju prijavu pošaljete na: malisportasi@malisportasi.hr.