LJETNI KAMPOVI U ZAGREBU

POČETAK 29.06.2020. , prijave od 01.06.

Provedite zabavan, siguran i edukativan tjedan u ljetnim kampovima Mali sportaši tijekom cijelog ljeta! Ove godine nudimo Vam četiri različita kampa na Šalati; Univerzalni sportsko edukativni kamp, nogometni kamp, tenis kamp i bike kamp.

Univerzalni sportsko edukativni kamp je namijenjen za djecu od pet do dvanaest godina dok su nogometni, tenis kamp i bike kamp namijenjeni za djecu od sedam i više godina. Program u ljetnim kampovima Mali sportaši vašoj djeci omogućava nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti nezaboravno ljeto!

Polaznike kampova kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka, od 8:30 do 16:30 sati, za djecu je pripremljena nutricionistički selektiran ručak i voćna užina. Svaki dan uključuje aktivnosti na bazenu i razne igre na prostorima kampa, dok sredinom tjedna odlazimo na Sljeme.

U programe kampova uključen je širok spektar sportskih aktivnosti, umjetničkih radionica i istraživačkih grupa po izboru polaznika. Tijekom boravka u našim kampovima za polaznike osiguravamo: stručno vodstvo i pedagoški nadzor, svakodnevni boravak na bazenu, izlet na Sljeme, poklon paket i diplomu, fotografije s kampa i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

Detalji

Univerzalni sportsko edukativni kamp

Nogometni kamp

Tenis kamp

Bike kamp

800,00 do 850,00 ovisno o kampu

GRUPE I TERMINI

TRENERI

Produženi boravak: Ukoliko imate potrebu dovesti dijete ranije ili po njega doći kasnije od navedenog vremena trajanja kampa, omogućit ćemo Vam čuvanje djeteta u tom periodu. Cijena za produženi boravak djeteta od 8:00 do 17:00 sati nadoplaćuje se 50,00 kn/tjedan uz raniju napomenu.

Kamp se održava svih 5 dana na istoj lokaciji po odabiru polaznika te se na istoj lokaciji provode sve aktivnosti (osim kad se ide na Sljeme).Odlazak na Sljeme planiran je za srijedu. U slučaju lošeg vremena odlazak na Sljeme ćemo odgoditi za drugi dan.

Obročno plaćanje: Odobravamo obročno plaćanje u dvije rate. Prvu ratu je potrebno platiti prilikom prijave, a drugu prije početka termina za koji se dijete prijavljuje.

Popusti: Popuste u iznosu od 50,00 Kn odobravamo za članove "Malih sportaša" (polaznike redovnog programa), prijavljeno drugo ili svako sljedeće dijete te za "ponavljače", polaznike koji se odluče za prijavu u više termina.

Cijena kampa biti će umanjena za uplaćeni iznos rezervacije.

U slučaju nedolaska iz bilo kojeg razloga ili u bilo kojem drugom slučaju ne vršimo povrat rezervacije.

U slučaju manjeg broja djece DSR Mali sportaši zadržavaju pravo otkaza kampa za taj termin(min.broj djece 8).

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste dobili povratnu informaciju nakon prijave (24 h) ili imate problem s online prijavom molimo pošaljete prijavu sa svim potrebnim podacima na: trpimir@malisportasi.hr ili kontaktirajte voditelja (Trpimir) na 091 887 6246.