MALI SPORTAŠI VELIKOG SRCA


Informacije

Mali sportaši velikog srca je humanitarno – sportski događaj koji organiziramo svake godine u prosincu, nekoliko dana prije Božića. Sada već tradicionalan, događaj se održava devetu godinu za redom te privlači sve više malih sportaša, njihovih roditelja i poznatih gostiju koji nam se svake godine pridruže u plemenitoj akciji darivanja djece zagrebačkih domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. 

Događaj je zamišljen kao kombinacija prikaza sportskih igara koje mali sportaši igraju u svojim vrtićima i sportskim akademijama i zabave s našim gostima, a sve s naglaskom na humanitarnu komponentu. 

Svaki mali sportaš koji sudjeluje na događaju daruje jednu ili više igračaka i time barem malo uljepšava božićne i novogodišnje blagdane djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. 

Osim igračaka, roditelji mogu donijeti i razne druge potrepštine. Malim stanovnicima najviše su potrebne pelene, kremice, higijenske potrepštine i ostale korisne stvari. Naravno i kakav slatkiš će uvijek dobro doći. 

Cilj događaja je pomoći onima kojima je to najpotrebnije, a u isto vrijeme naše članove od malih nogu senzibilizirati i educirati o radosti darivanja i pomaganja drugima. 

Djecu smještenu u dom Sveta Terezija od Malog Isusa, Vrhovec i dom Sveti Josip iz Hrvatskog Leskovca i ove godine ćemo zajedničkim snagama razveseliti u blagdansko vrijeme. 

Događaj Mali sportaši velikog srca do sada su podržali i mnogi poznati sportaši (Ivica Kostelić, Natko Zrnčić – Dim,  Košarkaši Cibone, Hrvatski Judo savez, rukometaš Zlatko Horvat i rukometaši RK Zagreba, rukometašice Lokomotive, rukometaš Vedran Zrnić). 

Do sada smo pomagali djeci iz doma Sveti Vinko Paulski iz Oborova, stanovnicima kuće Sveta Terezija od Malog Isusa, Vrhovec i stanovnicima kuće Sveti Josip iz Hrvatskog Leskovca. 

Zahvaljujemo svima koji su do sada, na bilo koji način, pomogli realizirati ovaj događaj te svojim donacijama i utrošenim vremenom razveselili djecu iz navedenih domova. Hvala Vam, od srca!

Ukoliko na bilo koji način želite pomoći i pridonijeti ovoj humanitarnoj akciji slobodno nas Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


 

 

Poštovani, posjetitelji web stranice 'malisportasi.hr', kako bi Vam omogućili što kvalitetnije korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, web stranica malisportasi.hr upotrebljava kolačiće. Daljnjim korištenjem web stranica 'malisportasi.hr', suglasni ste s korištenjem kolačića i uvjetima o zaštiti podataka.
Saznajte više Ok Odbaci