O NAMA

 

Kontakt

  DSR Mali sportaši

  091 513 2426

  malisportasi@malisportasi.hr

od 09 do 17 sati

 

Informacije

DSR Mali sportaši registrirano je 2005. godine kao udruga za provođenje kratkog sportskog programa namijenjenog djeci predškolskog uzrasta i osnovnoškolcima do deset godina. Pod stručnim vodstvom, program provodimo u tridesetak zagrebačkih vrtića i šest sportskih akademija u kojima radi više od dvadeset voditelja, trenerica i trenera. U našim objektima tijekom godine trenira preko 1000 malih sportaša. S ponosom naglašavamo kako je do sada kroz naše programe prošlo više od 14000 nasmijanih malih sportaša i sportašica. 

sporta! 
Našim programom želimo unaprijediti psihofizički razvoj djeteta, razvoj kreativnosti, te osjećaj zajedništva uz isticanje individualnih kvaliteta svakog polaznika.


Cilj nam je kroz igru, maštu, puno zabave i smijeha dijete uvesti u svijet sporta kako bi imalo što bolji uvid u značajnost sporta i tjelesnog vježbanja pri čemu razvijamo motoričke sposobnosti djeteta (koordinacija, snaga, brzina, fleksibilnost, ravnoteža, preciznost...) s naglaskom na njihovu povezanost sa zdravljem i zdravim načinom života. 

Kako je nasilje na sportskim terenima i oko njih, sve veći problem, od najranije dobi djeci pružamo primjereni model sportskog ponašanja koji pretpostavlja nultu toleranciju na nasilje! 
Poštujući načelo društvene odgovornosti od osnutka radimo na unapređenju odnosa s roditeljima, polaznicima, djelatnicima,  javnosti, ali i sa zajednicom unutar koje djelujemo.


Društvo sportske rekreacije Mali sportaši, Karašička 35, 10 000 Zagreb, www.malisportasi.hr

OIB: 57806149045, IBAN: HR5424840081102806054 otvoren kod RBA d.d.               

 

 
Poštovani, posjetitelji web stranice 'malisportasi.hr', kako bi Vam omogućili što kvalitetnije korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, web stranica malisportasi.hr upotrebljava kolačiće. Daljnjim korištenjem web stranica 'malisportasi.hr', suglasni ste s korištenjem kolačića i uvjetima o zaštiti podataka.
Saznajte više Ok Odbaci